<

Bedrijf

Loodgietersbedrijf Valstar uit De Lier bestaat sinds 2002. Door jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij diverse collega's, is daarna de stap gezet om zelfstandig werkzaam te zijn. Wim Valstar is zelf sinds 1986 actief in de branche.

De werkzaamheden die we voornamelijk verrichten zijn de aanleg van nieuwe en/of vervanging van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, zonnepanelen, boilers op zonne-energie etc. Daarnaast zijn we actief in loodgieterswerk, dakbedekkingen en complete installaties.

Loodgietersbedrijf Valstar werkt met kwaliteitsmaterialen wat de kwaliteit van het werk en de gebruiksduur ten goede komt.

Ons motto is: goed werk afleveren tegen een nette prijs.

Wij zijn voornamelijk in het Westland en omgeving werkzaam, maar hebben ook wel klanten buiten deze regio. We werken voor zowel particulieren als aannemers.

Erkend installateur

Loodgietersbedrijf Valstar is aangesloten bij Sterkin en is dus erkend installateur. Sterkin Erkende installateurs worden op reguliere basis geïnspecteerd. Veiligheid en kwaliteit worden op deze manier door Sterkin gewaarborgd.

Wilt u kennis maken met onze werkwijze en ons bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn u graag van dienst.